Тепер, для того щоб оплатити відсотки по кредиту, тобі навіть не потрібно виходити з дому. Сервіси онлайн-оплати «EasyPay» дозволять погасити відсотки не встаючи з-за комп’ютера. Щоб заплатити через систему «EasyPay» потрібно ввести ID і CS договору, свій номер телефону і оплачувану суму.

Важливо!

Online можна сплатити тільки відсотки за користування кредитом, тобто зробити часткову оплату відсотків або погашення суми кредиту можливості немає. При оплаті відсотків за користування кредитом Online договір буде продовжений на той самий строк, який зазначений у Вас в договорі. Операція пройде успішно, якщо сума, зазначена на сайті, не перевищує залишок суми коштів на Вашій банківській картці.

Якщо касир-експерт попереджав Вас про швидкої інкасації Вашого виробу в зв’язку з простроченням оплати відсотків, то відразу після здійснення Online оплати попередьте співробітника ломбарду про те, що Ви оплатили відсотки Online (так як процес зарахування коштів може здійснюватися не миттєво).

Договори, за якими у зв’язку з простроченням оплати відсотків за користування кредитом була здійснена інкасація, оплаті Online не підлягають!

Як зробити оплату?

1. Натисніть на кнопку «Оплатити» внизу сторінки

2. Введіть номер договору і мобільного телефону (для отримання смс-підтвердження операції). Після авторизації Ви побачите суму заборгованості за відсотками

3. Введіть дані Вашої банківської карти і натисніть кнопку «Оплатити»

By | 2020-02-29T19:13:39+02:00 Октябрь 20th, 2016|Без рубрики|0 Comments

About the Author: